parallax background

Klinkt een uitdaging bij ROCO je als muziek in de oren?

 

Bekijk onze vacatures

Werken bij ROCO

 

 

Wil je graag zij aan zij met de beste experts uit binnen- en buitenland de transformatie van Antwerpen waarmaken? Hou je wel van een gezonde portie rock-’n-roll in je job?

Dan is ROCO dé plek voor jou. Bij ons bouw je niet alleen vanop de eerste rij aan hét infrastructuur- en leefbaarheidsproject waar alle ogen op gericht zijn. De vele grootse werven, interessante projectduurtijd, ongeziene innovaties en verschillende werkdisciplines maken dat je kan meegroeien met de werf. Stagiair, junior of expert? Elk talent doet bij ons een mooie carrière-ervaring op.

Bekijk al onze vacatures

Experten uit alle disciplines 

 

 

Bij ROCO verenigen we de knapste koppen uit de bouwsector. Onze ingenieurs, veiligheidsmanagers, calculators, werfleiders, contractbeheerders, ontwerpers, financiële, juridische en personeelsmedewerkers zijn stuk voor stuk rockstars in hun vakgebied. Ze komen van bij de beste spelers in de bouwsector.

Samen zorgen ze voor ongeëvenaarde internationale expertise en ervaring. De ongeziene combinatie van hun kennis maakt dat we een uitdagend en iconisch project als Oosterweel waarmaken. Wil jij van hen leren door er elke dag mee samen te werken? Kom dan snel ons team versterken.

Bekijk onze vacatures

Deel uitmaken van ROCO?

STAP 1

Solliciteer

Graag mee geschiedenis schrijven vanop de eerste rij? Top! Solliciteer eenvoudig via de jobpagina of via één van de partners. Heb je nog vragen of kan je een extra zetje gebruiken? Kom dan snel ons team versterken.

STAP 2

Kom op gesprek

We luisteren graag naar jouw verhaal en verwachtingen en lichten onze organisatie, het project en onze visie toe.

STAP 3

Teken je contract

Is er een match, dan brengen we je in contact met één van onze partnerbedrijven om het salaris en andere voorwaarden te bespreken.

STAP 4

Let's rock together

We verwelkomen je graag in ons team. Met ons onboardingstraject zorgen we ervoor dat je snel bent opgewarmd en je helemaal thuis voelt binnen onze organisatie.