Over ons

 


In het kader van de Oosterweelverbinding, sluiten we de Antwerpse Ring met de realisatie van de Kanaaltunnels en breken we het iconische viaduct van Merksem af om er een verdiepte Ring aan te leggen die de omgeving transformeert tot een groene, eigentijdse zone. Zo bouwen we mee aan een gezondere, aangenamere stad en regio om in te wonen, werken en op bezoek te komen.


"ROCO maakt de ongeziene transformatie van Antwerpen waar."

10

bouwbedrijven

792

ROCO-rockers

10

jaar uitvoering

26

werven

Een team van de beste Belgische bouwbedrijven
met ruime internationale ervaring

 


Om deze ‘werf van de eeuw’ klaar te spelen, verenigen we bij ROCO de knapste koppen uit de bouwsector. Samen vormen we een team van Belgische topspelers met ongeëvenaarde internationale expertise en ervaring.

Onze kernwaarden

R espectvol

We hebben respect voor ieders mening, we erkennen de bijdrage van iedereen en werken vanuit wederzijds vertrouwen. We hebben oog voor de omgang met al onze stakeholders en streven naar een evenwicht tussen resultaatgericht werken en ruimte bieden voor groei en ontwikkeling. Veilig werken beschouwen we als een essentieel onderdeel van respectvol omgaan met elkaar.

O plossingsgericht

We verwachten dat iedereen bijdraagt aan het zoeken naar oplossingen en actief bijdraagt in het realiseren van een efficiënte samenwerking. Hindernissen overwinnen we samen. Medewerkers krijgen ruimte om met eigen ideeën te komen. We gaan flexibel om met veranderingen en pakken stap voor stap problemen aan die we tegenkomen om zo rust en stabiliteit binnen ROCO te creëren.


C onnectie

Een project als dit realiseer je niet alleen. Samenwerken en connecteren met elkaar, luisteren naar elkaar en groeien naar een betrokken ROCO team dat bergen werk kan verzetten. We zijn 1 team met dezelfde missie: Antwerpen rond maken en verbinden.

O nderscheidend

Wat we bij ROCO doen is op zich al van grote klasse. We werken aan een project van wereldformaat op een ongeziene schaal. We leggen de lat hoog voor onszelf en durven uit onze comfortzone stappen om de grote ambities te realiseren. We koesteren de ambitie om “next level” te zijn inzake de kwaliteit van ons werk, veiligheid en uitvoering. Mee het verschil maken, dat is ROCO. Dat zijn wij.

 

 Eén stem met onze opdrachtgever

 

We breken niet alleen het viaduct af, maar slopen ook de muren tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Op basis van een innovatieve contractvorm (NEC4) en gedeelde waarden gaan we voor een geïntegreerde samenwerking met onze bouwheer Lantis
Daarom hebben we ook gemeenschappelijke kernwaarden met onze opdrachtgever: STEM.

 


Samenwerken

We gaan voor een gezamenlijk doel en werken als één team om dat te bereiken. Problemen die we tegenkomen, lossen we samen op.

Transparant

Verrassingen zijn niet aan ons besteed. We houden elkaar op de hoogte en benoemen de zaken zoals ze zijn.

Eigenaarschap

Initiatief nemen typeert ons. Op basis van duidelijke afspraken gaan we te werk. We zijn aanspreekbaar op het resultaat.

Mogelijkheden

Veranderingen onderweg, verschillende perspectieven? Het hoort bij een uitdagend en complex project als de Oosterweelverbinding. Met een open geest omarmen we het voor een beter resultaat.

Klinkt als muziek in de oren?

Word ook een ROCO-rocker. Bekijk onze vacatures!